Skip to content

Et center udover det sædvanlige

null

Træn dig gladere – på alle tænkelige måder

Ordet træningscenter kan godt lyde lidt upersonligt og kedeligt. Men sådan er det ikke hos os. Vi gør meget ud af, at du skal have det godt, når du er her. Du skal opleve personlighed og nærvær – og vi er først tilfredse, når du går hjem gladere end da du kom. Træning er en fysisk ting – men det er velvære, det i sidste ende handler om.

Hos os finder du alt, hvad dit hjerte kan begære, når det handler om træning og velvære. Personlig træning, Cardio. Holdtræning, både inde og ude. Specialhold. Programplanlægning. Kropsanalyse. Kostvejledning. Vi har simpelthen det hele.
Kom selv og se.

Lækre omklædningsrum

Vi har lækre, moderne omklædningsrum med masser af plads, masser af skabe og alt det nødvendige ved spejlene når du gør dig færdig efter træning.

Her er altid rent og velholdt med en hyggelig og rolig atmosfære.

EGYM

Anderledes og innovativ cirkeltræning.

Du kommer hele kroppen igennem ved hver træning og maskinen indstiller sig automatisk til dig både i forhold til din højde og din styrke.
Risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik mindskes betydeligt.
Maskinerne er udstyret med en integreret touchskærm, der under træningen instruerer dig i at bruger maskinen optimalt. Det er faktisk som at gå fra maskine til maskine med en personlig træner ved din side – ved hver træning!

Unikt træningsudstyr af høj kvalitet

Lydsvage maskiner, der er stabile og kan bruges af både dem med veltrænede kroppe og dem med dårlige knæ under genoptræning, er essentielle i FysioDanmark Lyngby.
Derfor vil du for eksempel opleve, at maskinerne har ekstra tykt stål, for udstyret skal være lækkert og stabilt.

Hyggeligt loungeområde

I vores lille retro-lounge område kan du mødes, med din træningsmakker eller tage en slapper efter træning og bare nyde en kop kaffe.

Her er god plads.

Frivægtsområdet

I vores frivægtsområde bruger vi kroppen som løftestang stedet for maskiner.

Her er kettlebells, håndvægte, løftestænger og andre redskaber. I stedet for at træne specifikke muskler træner du nemlig funktionelle bevægelser, så hele din krop bliver velfungerende.
Al vores udstyr er af højeste kvalitet der gør det endnu mere lækkert at træne.

Intelligente maskiner

Vores Precor motionscykler og løbebånd er nogle af de bedste maskiner på markedet.
Nemme at indstille, hurtige at komme igang på og med en touch-skærm med en enkel, intuitiv brugerflade, der trækker dig dybere ind i træningsuniverset.
Du får en personlig fitness-oplevelse og internet-opkobling giver mulighed for topunderholdning til træningen.

Udspændingsrum

Her kan du lave udstrækning, afspændingsøvelser, dyrke yoga, eller lave andre former for roligere træning.

Vi har ripper, vægte, elastikker og bolde klar til dig og masser af spejle så du kan holde øje med din teknik.

Holdtræning

Vi har en stor holdsal der leverer en bred vifte af hold, som alle kan tilmelde sig.
Uanset om du vil træne kondition, styrke eller har et bestemt mål med din træning, så kan du være sikker på, at vi har et træningshold, der passer til dig.
Tilmeld dig Nia Dans, Trx Fusion, Poweryoga, Senior Fit, Fascia Fusion, GLA:D og meget mere.

Muligheder udover det sædvanlige. Kom selv og se

Ikke som de andre
Vi vil gerne give dig meget mere for pengene, end det du får i en traditionelt træningscenter. Derfor får du altid personlig betjening, fra veluddannede instruktører, som brænder for at lære og motivere dig til at få den bedste oplevelse i din træning.

Du får hjælp til at gøre din krop sund og rask med kostvejledning, behandling af  skader og massage til at give dig velvære – i lækre omgivelser, som virker afslappende og imødekommende. Det tætte samarbejde med fysioterapi og faglig ekspertise sikrer dig, at der bliver taget hånd om dig.

Træning med holdning
Kernen i vores træning er glæden ved at mærke en forbedret form. Det er velvære at passe på sig selv, og det er godt for humøret. Hver dag ser vi glade mennesker der får strakt kroppen til pilates, går direkte til træningsmaskinerne eller får trænet lattermuskler og benmuskler til eksotiske rytmer på danse-holdet. Alle bliver behandlet ordentligt, personligt og med et venligt smil. Det er vores holdning.

Gå på opdagelse i vores lokaler
Hvis du har lyst til at kigge nærmere på vores faciliteter, så er du altid velkommen.

vagtloeftningsmaskiner-fysiodanmark-lyngby

HANDICAPFORHOLD

Parkering, elevator og træning

Der er handicapparkering lige ved opgangen til vores træningscenter og du har elevator til til hovedøren.

I klinikken har vi brede gange og store lukkede behandlingsrum samt handicaptoilet.

Du kan køre lige til vores træningsmaskiner, som også er udviklet til kørestolsbrugere. Kontakt en af vores fysioterapeuter, så du kan få lavet et træningsprogram, der passer lige til dig.

Handicapforhold

HOLDTRÆNING

Kom og bliv en del af holdet

Vi har hold til enhver smag. Og dit medlemskab giver dig adgang til at være med lige så meget du orker.
Du kan få træning i lige det tempo, der passer dig.

Vi har plads til alle:
Idrætsudøveren, der ønsker hold med power og spandevis af sved. Til lattermusklerne og for at få fut i benene er der forskellige dansehold. Mangler de sidste graviditetskilo at komme af, eller er der udsigt til en ferie i badetøj, er der effektive holdtræninger og professionelle maskiner inden for styrke- og kredsløbstræning til at gøre din krop sund og glad.

holdning2

PERSONLIG TRÆNER

Personlig træning - navnet siger det hele

Nogle gange skal der lidt mere til. Nogle gange kræver træningen lidt ekstra hjælp og motivation. En personlig støtte, der ved, hvad det handler om og både kan hjælpe og presse, på de rigtige tidspunkt. Vi kan kun anbefale en personlig træner.

Vi har de bedste af slagsen, som tager din form meget personligt og vil gå igennem ild og vand for, at du når dine mål. Det er hårdt på den sjove måde. Og sjovt på den hårde måde. Og der er aldrig nogle, der har fortrudt et forløb med en af vores personlige trænere.

Tværtimod kan man godt blive lidt afhængig.

personlig-traening-fysiodanmark-lyngby

SPECIALHOLD

Når træningen kræver noget særligt

Måske har du haft en knæskade, der kræver noget særligt. Måske er du blevet mor og skal tilbage til formen, fra før du blev gravid. Måske er formen ikke helt, som den skal være, når driveren skal svinges på hul 18. Uanset behovet for noget særligt, så finder du et specialhold hos os, der passer.

golftrening-fysiodanmark-lyngby

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

 VELKOMMEN TIL FITNESS SLARAFFENLAND

Search