Skip to content

Vildt mange muligheder for

SJOV OG EFFEKTIV TRÆNING

null

Man bliver helt forpustet

Hos os forbedrer du formen, mens du træner lattermusklerne.

Vi mener ikke, at det skal være surt at træne. Eller noget, der bare skal overstås, fordi det er så kedeligt. Derfor gør vi meget ud af, at du skal træne så effektivt og intensivt som muligt – og have det sjovt imens. Og det er uanset om du er halvprofessionel cykelrytter, bare gerne vil have fedtprocenten lidt længere ned eller pulsen op på max. nogle gange om ugen.

Vi har så mange forskellige hold, at du bliver helt forpustet. Og ja, det er præcis det, der er meningen. Klik og find præcis det hold, der passer dig.

Nogle gange skal der lidt mere til for at blive motiveret og nå i mål. Vores personlige trænere tager din form personligt, og hjælper dig på den måde, der passer dig. bedst.

Gratis-programlaegning-fysiodanmark-lyngby

Som medlem i FysioDanmark Lyngby kan du til hver en tid få lagt – og justeret et personligt træningsprogram. Helt gratis.
Lær at bruge vores maskiner – og din krop rigtigt så du ikke gør skade på dig selv.

holdtraeining-udendørs-funktional-training-fysiodanmark-lyngby-1500x2500

Når vejret tillader det ynder vi meget at benytte af de smukke omgivelser vi har omkring vores motionscenter.
Kaninøen ved Sorgenfri Slotshave er en fredfyldt, skovklædt naturhave anlagt omkring Lyngby Sø og Mølleådalen og her har vi udendørs hold så ofte som muligt.
Vi har også hold der tager på vandre/trænings-gåture i slotshaven omkring søen.

eGym er en helt ny og intelligent form for styrketræning. Nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik er minimal.

frivaegte-fysiodanmark-lyngby

Hos os finder du alt, hvad dit hjerte kan begære, når det handler om træning og velvære. Personlig træning, Cardio. Holdtræning, både inde og ude. Specialhold. Programplanlægning. Kropsanalyse. Kostvejledning. Vi har simpelthen det hele. Kom selv og se.

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search