fbpx

lyngby december skilt

Vores fysioterapeuter

Her kan du se en oversigt over vores behandlere:

andreas

Fysioterapeut

Andreas er uddannet i januar 2016 fra Fysioterapeutskolen i København. Han har erfaring med rehabilitering i både privat og kommunalt regi. Han har desuden arbejdet på flere psykiatriske hospitaler i Region H, hvilket giver ham en bredere indsigt i den psykiatriske fysioterapi.

fys paa vej

Fysioterapeut

Casper er uddannet i 2016. Siden da har arbejdet på privat klinik, men hans erfaring i branchen går dog tilbage til 2010, hvor han har arbejdet som personlig træner og sportsmassør. I det private har han været aktiv med bl.a. springgymnastik, skiløb, kampsport, styrketræning, triatlon, IRONMAN m.m.

lyngby fys 2018 emil 2

Fysioterapeut

Emil er uddannet fra UCC Hillerød i Januar 2018, og har siden arbejdet på privatklinik. Han lægger stor vægt på patientpleje, relevant og evidensbaseret behandling samt udvikling.
Emil arbejder desuden som fysioterapeut i fodboldklub og har gjort det siden 2016, først på amatør niveau og nu på et professionelt hold.

Herfra har han erfaring med idrætsspecifik træning, forebyggelse, behandling af idrætsskader og akutte skader.

Udover dette har han erfaring med rehabilitering både i privat og kommunalt regi.

fys paa vej

Fysioterapeut

Frederikke er uddannet fra KP Nord i januar 2020, og har siden arbejdet på privatklinik i Hillerød og Lyngby.

Hun har erfaring med forebyggelse og behandling af skader i hele bevægeapparatet, og sætter stort fokus på den evidensbaserede praksis på de forskellige områder.

lyngby fys 2018 jacob 2

Fysioterapeut

Jacob er uddannet i 2018 fra PH Metropol i København og har siden arbejdet på privatklinik.

Han er desuden uddannet personlig træner og har derfor stor erfaring med tilrettelæggelse af træningsforløb. Udover dette har Jacob erfaring med genoptræning efter knæ,- hofte og rygoperationer og varetager genoptræningshold på klinikken. Han er også erfaring fra psykiatrien og har derfor indsigt i psykiatrisk fysioterapi.

janet 2017 2

Fysioterapeut

Janet er uddannet i 1985 og har arbejdet 10 år på frederiksberg hospital. Herefter på privatklinik, med mange års erfaring med forskellige patientgrupper. Har de senere år arbejdet meget med hovedpine og nakkesmerter, samt kroniske patienter. Interesse i den manuelle behandling, dialogen og sammehængen mellem krop og psyke.

fys paa vej

Fysioterapeut

Majbritt blev uddannet fysioterapeut fra KP Nord i 2021. Hun har erfaring fra kommunalt rehabilitering, og har arbejdet på privatklinik siden 2021. 

Majbritt har en træningsorienteret tilgang til behandling, og sætter en dyd i at være patientorienteret. 

Majbritt behandler alle former for skader og problematikker på hele bevægeapparatet.

peter

Fysioterapeut

Peter er uddannet fra Metropol i juni 2014, og har siden arbejdet på privatklinik i både Hillerød og Lyngby. Han har erfaring med forebyggelse og behandling af skader i hele bevægeapparatet, men behandler især knæ-, skulder- og nakkeproblematikker. Peter har videreuddannet sig indenfor bl.a. IMS/akupunktur, idrætsfysioterapi, McKenzie og Mulligan samt flere skulderkurser med undervisere fra både ind- og udland.

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby