lyngby december skilt

Vores fysioterapeuter

Her kan du se en oversigt over vores behandlere:

andreas

Fysioterapeut

Andreas er uddannet i januar 2016 fra Fysioterapeutskolen i København. Han har erfaring med rehabilitering i både privat og kommunalt regi. Han har desuden arbejdet på flere psykiatriske hospitaler i Region H, hvilket giver ham en bredere indsigt i den psykiatriske fysioterapi.

fys paa vej

Fysioterapeut

Casper er uddannet i 2016. Siden da har arbejdet på privat klinik, men hans erfaring i branchen går dog tilbage til 2010, hvor han har arbejdet som personlig træner og sportsmassør. I det private har han været aktiv med bl.a. springgymnastik, skiløb, kampsport, styrketræning, triatlon, IRONMAN m.m.

Casper har på egen krop oplevet et sygdomsforløb med større genoptræning, og har derfor en dybtliggende forståelse for de fysiske, såvel som psykiske udfordringer det kan have.

I sin behandling sørger han for at danne sig et helhedsbillede så det individuelle forløb ikke blot består af manuelle teknikker og træning, men også inddrager din livsstil, psykiske tilstand, tid, økonomi og andre aspekter, der kan være afgørende for din bedste og hurtigste vej tilbage til en god hverdag.

Casper tilbyder desuden behandling med K-laser, Shockwave og akupunktur hvis dette ønskes.

Videreuddannelse og kurser

  • Muskuloskeletal Fysioterapeut, Exam. MPT
  • Dynamisk Stabilitet
  • IMS nålebehandling/akupunktur
  • SuperSole indlægssåler

Medlem af

  • Danske Fysioterapeuter
  • Dansk Selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi

Kontakt

lyngby fys 2018 emil 2

Fysioterapeut

Emil er uddannet fra UCC Hillerød i januar 2018, og har siden arbejdet på privatklinik. Han lægger stor vægt på patientpleje, relevant og evidensbaseret behandling samt udvikling. Emil har fra 2016 – 2019 arbejdet som fysioterapeut i en fodboldklub, og har herfra erfaring med idrætsspecifik træning, forebyggelse og behandling af idrætsskader. Udover dette har han erfaring med rehabilitering både i privat og kommunalt regi.

lyngby fys 2018 jacob 2

Fysioterapeut

Jacob er uddannet i 2018 fra PH Metropol i København og har siden arbejdet på privatklinik.

Han er desuden uddannet personlig træner og har derfor stor erfaring med tilrettelæggelse af træningsforløb. Udover dette har Jacob erfaring med genoptræning efter knæ,- hofte og rygoperationer og varetager genoptræningshold på klinikken. Han er også erfaring fra psykiatrien og har derfor indsigt i psykiatrisk fysioterapi.

janet 2017 2

Fysioterapeut

Janet er uddannet i 1985 og har arbejdet 10 år på frederiksberg hospital. Herefter på privatklinik, med mange års erfaring med forskellige patientgrupper. Har de senere år arbejdet meget med hovedpine og nakkesmerter, samt kroniske patienter. Interesse i den manuelle behandling, dialogen og sammehængen mellem krop og psyke.

fys paa vej

Fysioterapeut

Tekst er på vej...

peter

Fysioterapeut

Peter er uddannet fra Metropol i juni 2014, og har siden arbejdet på privatklinik i både Hillerød og Lyngby. Han har erfaring med forebyggelse og behandling af skader i hele bevægeapparatet, men behandler især knæ-, skulder- og nakkeproblematikker. Peter har videreuddannet sig indenfor bl.a. IMS/akupunktur, idrætsfysioterapi, McKenzie og Mulligan samt flere skulderkurser med undervisere fra både ind- og udland.

fys paa vej

Fysioterapeut

Peter er uddannet fra UCC Hillerød i Januar 2018, og har siden arbejdet på privatklinik sideløbende med en stilling som Cheffysioterapeut i en elitefodboldklub. Han har stor klinisk erfaring med undersøgelse, behandling og genoptræning i forbindelse med idrætsspecifikke skader og smerter i bevægeapparatet.

rasmus

Fysioterapeut

Rasmus er uddannet fra Metropol i januar 2009 og har siden primært arbejdet på privatklinik samt på virksomheder. Han har bred erfaring med diverse skader og gener i bevægeapparatet og har haft et særligt fokus på ryg-, skulder- og hofteproblematikker og har desuden arbejdet med ergonomi og kontorskader. Han har også erfaring fra sportsverdenen, hvor han har arbejdet for to større håndboldklubber samt med specialtræning indenfor mange forskellige sportsgrene i klinikregi. Rasmus har en helhedsorienteret, rehabiliterende tilgang til fysioterapien, hvor træning og supplerende behandling går hånd i hånd.

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Weekender og helligdage:
8.00 – 17.00
Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby

VIGTIG INFORMATION 

FysioDanmark Lyngby tilbyder fysioterapeutisk konsultation og behandling efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

FYSIOTERAPEUTISK BEHANDLING
Her kan du læse mere om vores behandlingstilbud under COVID-19. Læs mere

TRÆNING
Udendørstræning Læs mere + Udendørs styrketræning Læs mere + Personlig træning Læs mere

LIVE TRÆNING
Vi tilbyder nu over 40 live hold om ugen Læs mere

INSPIRATION TIL HJEMMETRÆNING
Vi har samlet nogle træningsvideoer, som vi håber du kan få glæde af; og vi laver hele tiden nye. Læs mere