fbpx

lyngby december skilt

Behandlerlogo til web

Vi samler det bedste fra fitness og fysioterapi under et tag. Vi vil være dit valg, når det gælder fysioterapi, motion og sundhed.

Ikke som de andre
Fitnesskæder i hele Danmark tilbyder holdtræning og individuel træning. Det kan ikke sammenlignes med FysioDanmark Lyngby. Du får mere for pengene her, hvor du altid får personlig betjening og veluddannede instruktører, som brænder for at lære og motivere dig til at få den bedste oplevelse i din træning.

Det er ikke bare et fitnesscenter, men et sted, hvor du kan være til stede i dit eget tempo. Du kan få hjælp til at gøre din krop sund og rask med kostvejledning, behandling af eventuelle skader og massage til at give dig velvære i lækre omgivelser, som virker afslappende og imødekommende. Det tætte samarbejde med fysioterapi og faglig ekspertise sikrer dig, at der bliver taget hånd om dig.

Unikt træningsudstyr af høj kvalitet
Lydsvage maskiner, der er stabile og kan bruges af både veltrænede kroppe og dårlige knæ under genoptræning er essentielle i FysioDanmark Lyngby Derfor vil du for eksempel opleve, at maskinerne har 4 mm stål i stedet for 2, for udstyret skal være lækkert og ikke kræve konstant justering. De skal være til at stole på og sikre for dig at bruge.

Du behøver ikke at være syg i FysioDanmark Lyngby
Kernen i træningscentret er glæden ved at røre sig. Du behøver ikke at være syg for at træne hos os. Det er velvære at passe på sig selv, og det er godt for humøret. Derfor går der dagligt kvinder og mænd gennem hoveddøren, fordi de vil enten på cykelhold for at være klar til landevejene til sommer, få strakt kroppen til pilates, gå direkte til træningsmaskinerne og eller røre lattermuskler og benmuskler til eksotiske rytmer på zumba-holdet. Alle bliver behandlet ordentligt, personligt og med et venligt smil. Det er vores holdning.

Gå på opdagelse i vores lokaler
 
Hvis du har lyst til at kigge nærmere på vores faciliteter, så er du altid velkommen.

Vi ses, hvis du vil behandles ordentligt!

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby