fbpx

lyngby december skilt

FysioDanmark er et frivilligt kædesamarbejde imellem 62 af landets førende fysioterapi-klinikker der leverer ydelser af højeste kvalitet indenfor sundhedsfremme, træning og behandling.

Tiden er løbet fra enkeltstående fysioterapi klinikker, der kun henvender sig til en smal målgruppe i et afgrænset geografisk område. Efterspørgslen efter ensartede fysioterapeutiske ydelser af højeste kvalitet fra forsikrings- og pensionsselskaber mfl. er stigende. Med de 62 klinikker med ca. 700 fysioterapeuter jævnt fordelt ud over danmarkskortet, er FysioDanmark landets største kæde på fysioterapi markedet. Vi indgår samarbejdsaftaler med bla. virksomheder, forsikrings- og pensionsselskaber, kommuner og patientforeninger.

Vi vil gerne være rustet til fremtidens udfordringer indenfor fysioterapi, træning og sund livsstil
På kædeniveau vil fysioDanmark klinikkerne udvikle og tilbyde forskellige produkter og projekter på tværs af klinikkerne, ligesom vi igennem efteruddannelse og vidensdeling løfter og sikrer kvaliteten på tværs. Denne udvikling vil vi på klinikken i Lyngby være en del af, så vi også i fremtiden kan tilbyde fysioterapi og træning af høj kvalitet på klinikken.

Samtidig fortsætter vi selvfølgelig med kerneydelserne på sygesikringsområdet og det tætte samarbejde med de praktiserende læger som hidtil.

Hos FysioDanmark behandler og træner vi ud fra den bedst tilgængelige viden/evidensbaseret praksis. Igennem efter- og videreuddannelse samt intern sparring på klinikken, samt klinikkerne imellem, sikrer vi at der fortsat leveres fysioterapi af bedste kvalitet.

Med venlig hilsen

Fysioterapeuter og ejere

Thomas Höfelsauer og Lars Bryde Lind

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby