fbpx

fysioterapi top ny

Behandlerlogo til web

FysioDanmark Lyngby tilbyder specialbehandling inden for forebyggelse og behandling af en lang række arbejds- sports- og overbelastningsskader samt skader efter fald og ulykker. Endvidere har vi stor erfaring i behandling af slid og degenerative tilstande samt spændinger i bevægesystemet.

Vi fokuserer typisk på gener/smerter kommende fra nakke, skuldre og ryg, hovedpine, museskader, tennisalbuer samt lidelser i hofter, ben og knæ. Endvidere har vi bred erfaring i behandling af en lang række kroniske lidelser, hvoraf mange i dag findes på listen over den vederlagsfrie fysioterapi.

Første konsultation

Ved første konsultation er det vigtigt at få talt sammen om det problem, som du kommer med, samt at få foretaget en god fysioterapeutisk undersøgelse, således at den rigtige behandlingsplan kan lægges.

Første gang du bestiller tid, bedes du ringe til os på klinikken på dette telefonnummer: 4588 1736

Der vil naturligvis være store forskelle på, hvor mange behandlinger den enkelte patient har behov for. Men typisk behandles der 1 evt. 2 gange om ugen i begyndelsen, hvorefter hyppigheden gradvist kan sættes ned, bl.a. for at vurdere om resultatet er holdbart.

Ved visse kroniske lidelser, er der mulighed for et mere langstrakt behandlingsforløb, hvor der gives behandlinger med længere mellemrum.

Hurtig adgang klinik – Fysioterapi

Vi tilbyder også behandling uden lægehenvisning. Hurtig adgang klinikken er til dig, som har behov for at komme til behandling hos en fysioterapeut hurtigst muligt og uden lægehenvisning. Læs mere her

Holdbehandling 


Mange patienter med kroniske problemer kan, også efter endt behandling, have gavn af at deltage på et gymnastikhold for at vedligeholde deres færdigheder samt for at modvirke tilbagefald.
Derfor har vi oprettet flere mindre hold, som er målrettet de enkelte patientgrupper.

Ligeledes er der mulighed for at tilmelde sig vore hold for varmtvands-gymnastik, som foregår på Lyng-Taarbæk kommunes optræningsinstitution Baunehøj.

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby