fbpx

lyngby december maskiner 3

Moderne træningscenter med professionel vejledning

I vores træningscenter kan du bruge de bedste maskiner inden for styrketræning og kredsløb. Samtidigt er det vigtigt, at du føler dig i trygge rammer, og derfor har vi altid personale til stede. Når du er her første gang, vil vi præsentere dig for de forskellige maskiner og hold, men du er altid velkommen til at aftale en programlægning, hvor du lærer at udføre øvelserne korrekt.

Træning for alle

Træningscenteret er for alle. Både til patienter, der går til behandling hos en fysioterapeut, og andre, der bare har lyst til at røre sig – det gør ikke noget, at du ikke er vant til at træne.

Åbningstider

Vores åbningstider i træningscentret er:
Mandag til torsdag: kl. 7.00-21.00
Fredag: kl. 7.00-19.00
Weekend kl. 8.00-17.00

Mere information

Har du lyst til at vide mere om centret, er du altid velkommen til at kontakte os på 4588 1736 eller komme forbi og se vores flotte lokaler.

Vilkår

 • Dit medlemsarmbånd er personligt.
 • Al træning foregår på eget ansvar. FDLY kan ikke drages til ansvar for eventuelle personskader i eller uden for træningslokalet.
 • Oprydning og fornuftig brug af udstyr er en betingelse for brug af træningslokalet.
 • Harpiks og andet klæbestof må ikke benyttes i FDLY.
 • Værdigenstande medbringes på eget ansvar både i omklædningsrum og andre steder i centeret.
 • Dit medlemsarmbånd skal altid medbringes ved træning, og du skal inden træning registrer dig på ankomstskærmene ved receptionen.
 • Al træning i centret skal foregå omklædt og med indendørs fodtøj med skridsikker sål. Træning med cowboybukser er ikke tilladt.
 • Medlemmet skal følge vores husregler, som bliver sendt via mail når du bliver medlem af FDLY.
 • Misbrug af medlemskab og uacceptabel opførsel, herunder salg og brug af præstationsfremmende stoffer eller begrundet mistanke herom, medfører bortvisning uden refundering af medlemskabets pris.

Betingelser for medlemmer under 18 år

 • Du skal være fyldt 15 år.
 • Du skal have en af dine forældre med, når du opretter dit medlemskab.
 • En af dine forældre skal have betalingsinformationer med og underskrive kontrakten sammen med dig.
 • Der betales for indmeldelsesgebyr og resten af den aktuelle måned ved oprettelsen. Bliver medlemskab med betaling via DIBS oprettet senere den 20. i måneden, skal der betales for den efterfølgende måned i forbindelse med oprettelsen. (Personen, som skal have et medlemskab, kan derfor ikke nøjes med at have kontonummer med og efterfølgende få kontrakten med hjem til underskrift.)
 • Medlemmet skal følge vores husregler, som bliver sendt via mail når du bliver medlem af FDLY.

Tilmelde

 • Tilmelding til vores hold sker på vores hjemmeside under linket online booking eller via app´en (sport solution booking)
 • Her logger du på ved at taste dit fulde brugernavn, som står på din kontrakt.
 • Dit password er de 4 første cifre i din fødselsdato.
 • Du kan maksimalt være booket på 11 hold én måned frem i tiden.

Fremmøde

Korrekt fremmøde
Senest 10 minutter før holdstart skal du registrere, at du er mødt, på bookingcomputeren i centeret, da din plads ellers vil gå til én på ventelisten.

Venteliste

Hvis du er på venteliste og dermed har vist interesse for at komme på et hold:

Ved manglende fremmøde eller for sent afmelding af holdreservation bliver der på lagt 25 kr. ved næste opkrævning. Er du på venteliste, er det vigtigt at du 2 timer inden holdstart tjekker, om du er kommet på holdet. Er du kommet på holdet, men ikke møder til holdstart, vil du blive pålagt en både på 25 kr.

Er du stadig på ventelisten, betyder det, at du som udgangspunkt ikke har fået plads på holdet. Du kan da vælge ikke at dukke op, og det får du ingen bøde for. Du kan også tage chancen og møde op i centeret – ofte er der andre på holdet, der ikke møder op, så der vil være en ledig plads til dig.

Husk at melde dig som fremmødt minimum 10 min, før holdstart. Du vil kunne se på computeren, at du er på ventelisten. Når der er under 10 minutter til holdstart, kan vi i receptionen fortælle dig, om du er kommet på holdet.

Hvis du efter at have læst dette stadig er i tvivl, så spørg os endelig i receptionen.

Afbud

Korrekt afbud
Hvis du har tilmeldt dig et hold og er forhindret i at komme, er det vigtigt, at du framelder dig holdet senest 2 timer før holdstart, da du ellers får en bøde, fordi du optager pladsen for en anden.

Du kan kun foretage afmeldingen online eller via medlemscomputeren i centret. Du kan altså ikke afmelde dig holdet ved at ringe eller skrive en mail.

Bøder

Tildeling af bøder
Ved manglende fremmøde eller for sent afmelding af holdreservation bliver kontantmedlemskabet afkortet med 1 dag, og DIBS/DIBS medlemskabet bliver pålagt 25 kr. ved næste trækning.

Er du på venteliste, er det vigtigt, at du 2 timer inden holdstart tjekker, om du er kommet på holdet. Er du kommet på, men ikke møder til holdstart, vil du blive pålagt en bøde på 25 kr. 

 fdly knap meld dig ind

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby