fbpx

lyngby december maskiner 3

FysioDanmark Lyngby er et moderne træningscenter med professionel vejledning

Du kan få træning i lige det tempo, der passer dig. Vi har plads til alle. Idrætsudøveren, der ønsker hold med power og spandevis af sved. Til lattermusklerne og for at få fut i benene er der forskellige dansehold. Mangler de sidste graviditetskilo at komme af, eller er der udsigt til en ferie i badetøj, er der effektive holdtræninger og professionelle maskiner inden for styrke- og kredsløbstræning til at gøre din krop sund og glad.
 
Lækkert træningscenter 
Gå aldrig ned på udstyr – heller ikke i disse rammer. Moderne, afslappende og lækre omgivelser fyldt med lys og god plads er vigtige for at føle sig godt tilpas. Unikke holdsale og træningsudstyr i høj kvalitet giver dig sikker træning. I omklædningsrummene finder du afdæmpede farver, orden og loungemøbler, så det er nemt og bekvemt for dig. Du låser dit skab i omklædningsrummet med et armbånd, som du tager med dig rundt i centret. Ingen grund til selv at slæbe hængelåse med for at sikre dine ting.

eGym cirkeltræning
Vi tilbyder eGym, der er en helt ny og intelligent form for styrketræning. Nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader som følge af forkerte indstillinger og dårlig teknik er minimal. Læs mere her
 
Du kan altid få hjælp
Find ro i trygge omgivelser og den professionelle vejledning, du møder hos vores imødekommende og smilende medarbejdere. De erfarne og veluddannede receptionister, fysioterapeuter og instruktører står klar til at hjælpe dig bedst muligt. Du skal bare komme hen til os og spørge. Der er altid kvalificeret bemanding i centret.
 
Ikke bare et fitnesscenter
Vil du mere end træne – have kostvejledning, blive klar til sommerens cykelture, prøve kræfter med triatlon eller rejse med dine holdkammerater – så er der flere muligheder for dig her, hvor du finder eksperter i forskellige sportsgrene og fagområder. VM-udøvere, konkurrenceudøver og andre sportstalenter giver dig de bedste instruktører.  
 
Handicapvenligt center
Er du kørestolsbruger, vil du opleve et handicapvenligt center med god plads mellem maskinerne. Du kan køre lige til vores træningsmaskiner, som også er udviklet til kørestolsbrugere. Kontakt en af vores fysioterapeuter, så du kan få lavet et træningsprogram, der passer lige til dig.
 
Fri træning på alle hold
I mere end 25 timer om ugen er vores instruktører i gang med holdtræning. Udvalget er bredt.

Få dit eget træningsprogram gratis
For at du får den mest motiverende og effektive træning, kan du til enhver tid få lavet dit eget træningsprogram og få fulgt op på det uden at skulle betale ekstra.
 
Vil du kigge lidt rundt?
Du får den bedste oplevelse af, hvad FysioDanmark Lyngby kan gøre for dig, ved at få en personlig rundvisning. Stil dine vigtige spørgsmål, hvad enten det er om holdene, træningstider, instruktører og hvad du ellers har brug for at vide. Når du melder dig ind, får du også en velkomstmappe med mange relevante oplysninger.
 
Gratis testuge
Vil du gerne prøve at træne her en uge, kan du gøre det gratis.
 
Ingen doping her
FysioDanmrk Lyngby er 100 % rent. Indtagelse af præstationsfremmende stoffer tolereres ikke og medfører inddragelse af medlemskab.

fdly knap meld dig ind

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby