fbpx

lyngby december maskiner 3

FysioDanmark Lyngby er til dig, der vil træne i smukke og rolige omgivelser med fokus på kvalitet, personlig betjening, instruktion i topklasse, mange holdmuligheder som yoga, pilates, personlig træning og træningsudstyr i topkvalitet.

 

Hvornår vil du træne?

Ønsker du at træne i hele centerets åbningstid, skal du vælge "FULDTID". Hvis du derimod har mulighed for at træne fra kl. 7-14 i hverdagene og hele weekenden, kan du spare penge og vælge "DELTID".

 

fdly knap meld dig ind

 

Mere information

Vil du vide mere om vores medlemskaber, så kontakt vores reception.

Kan medlemskabet sættes i bero?
Vores medlemskaber kan sættes i bero. Det koster 145 kr. pr. gang, du sætter medlemskabet på pause. Du vælger selv, hvornår medlemskabet skal være aktivt igen.

Binding?
Når du melder dig ind hos os, bliver du ikke bundet flere år ud i fremtiden.

Betaler du via DIBS, er opsigelsen løbende måned + en måned. 

Udmeldelsen skal ske skriftligt til FysioDanmark Lyngby via mail  eller i receptionen.

Oprettelse og ændring af medlemskabstype?
Når du melder dig ind, betaler du et oprettelsesgebyr. Hvis du på et tidspunkt melder dig ud, er du velkommen til at komme tilbage, men så skal du betale oprettelsesgebyr igen. For at undgå det kan du bruge muligheden for at sætte dit abonnement i bero i stedet.

 

Vil du kigge lidt rundt?

Du får den bedste oplevelse af, hvad FysioDanmark Lyngby kan gøre for dig, ved at få en personlig rundvisning. 

Lækkert træningscenter 
Moderne, afslappende og lækre omgivelser fyldt med lys og god plads er vigtige for at føle sig godt tilpas. Unikke holdsale og træningsudstyr i høj kvalitet giver dig sikker træning. I omklædningsrummene finder du afdæmpede farver, orden og loungemøbler, så det er nemt og bekvemt for dig. 

Du kan altid få hjælp
Find ro i trygge omgivelser og den professionelle vejledning, du møder hos vores imødekommende og smilende medarbejdere. De erfarne og veluddannede receptionister, fysioterapeuter og instruktører står klar til at hjælpe dig bedst muligt. 

Ikke bare et fitnesscenter
Vil du mere end træne – have kostvejledning, blive klar til sommerens cykelture, prøve kræfter med triatlon eller rejse med dine holdkammerater – så er der flere muligheder for dig her, hvor du finder eksperter i forskellige sportsgrene og fagområder.

Handicapvenligt center
Er du kørestolsbruger, vil du opleve et handicapvenligt center med god plads mellem maskinerne. Du kan køre lige til vores træningsmaskiner, som også er udviklet til kørestolsbrugere. Kontakt en af vores fysioterapeuter, så du kan få lavet et træningsprogram, der passer lige til dig.

Fri træning på alle hold
Hele ugen er vores instruktører i gang med holdtræning. Udvalget er bredt. Du kan meget snart se, hvad vi tilbyder.

Få dit eget træningsprogram gratis
For at du får den mest motiverende og effektive træning, kan du til enhver tid få lavet dit eget træningsprogram og få fulgt op på det uden at skulle betale ekstra. 

Vi glæder os til at hjælpe dig igang med din træning.

 

 

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby