fbpx

lyngby december maskiner 3

Med den rette træning og vejledning behøver det ikke at være surt eller kedeligt at leve det gode liv.

De fleste ved godt, hvis vi i løbet af dagen får drukket for meget kaffe, og kontorstolen har dybe afmærkninger, fordi vi har siddet for meget ned. Hvis ikke træning er en del af vores hverdag, bliver vores krop alt for inaktiv, og den måde, vi bruger den på, bliver for ensidig. Og du ved jo godt, at træning er sundt, men det skal helst være sjovt og spændende, ellers er det for surt.

Hvis træning ikke tænder dig, kan det være, du har gjort det for ofte i en periode eller måske valgt den forkerte form for motion. Har det været for ensomt at træne, kan holdtræning være en mulighed.

Har du ondt i din krop, kan træning være med til at reducere og måske fjerne de spændinger, du oplever. Du bliver stærkere og mere spændstig ved at træne, og det gør dig i stand til at klare fysiske belastninger.

Træning er ikke kun medicin for kroppen eller vedligeholdelse af din vægt og sundhed, det forebygger også livsstilssygdomme og er godt for dit velvære. Humøret har godt af fysisk træning, og træner du sammen med andre, får du også trænet din sociale netværksmuskel i det omfang, du har lyst.

Du bestemmer farten
Hvad er dit mål med at motionere? Det er dine ønsker for, hvad du gerne vil med træningen, der bestemmer, hvordan vi sammensætter dit program. Vi har den nyeste viden på området, så du kan lære nye motionsformer eller blive endnu bedre til den, du bedst kan lide. Programmet garanterer dig en sikker træning, der er relevant for dig.

Træning for alle
Træningscenteret er for alle. Både til patienter, der går til behandling hos en fysioterapeut, og andre, der bare har lyst til at røre sig – det gør ikke noget, at du ikke er vant til at træne. Hos os er der ro til at fordybe dig i træningen.

Mere information
Har du lyst til at vide mere om centret, er du altid velkommen til at kontakte os på 4588 1736 eller komme forbi og se vores flotte lokaler.

 fdly knap meld dig ind

ÅBNINGSTIDER
Mandag til torsdag:
6.30 – 21.00
Fredag:
6.30 – 19.00
Lørdag og søndag:
08.00 - 17.00

Læs mere
INFORMATION

Du er altid velkommen til at ringe til receptionen, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.

Parkering og transport
Vi råder over parkeringspladser i gården og ligger tæt på bus og togforbindelser. Læs mere

Handicapforhold
Elevator, ingen trin eller niveauforskelle. Læs mere

Kontakt os

Telefon
Email
Email
Adresse
FysioDanmark Lyngby
Gl. Lundtoftevej 1E, 1.sal
2800 Lyngby