Skip to content

Meget mere end

FITNESS & TRÆNING

null

Hvis du trænger til at
træne med andre voksne

Hos FysioDanmark gør vi tingene på vores helt egen måde – med det bedste fra fitness og fysioterapi samlet ét sted. Med professionelle instruktører, der ved, hvad det handler om: Nemlig dig.

Ingen upersonlig discount-fitness, ingen ungabunga-musik og ingen højrøstede bodybuilder-typer. Vi gør en dyd ud af at skabe en familiær atmosfære.

Vi tror på nærvær og tryghed, vi er seriøse og vi har en klar holdning til træning.
Du får selvfølgelig altid et individuelt tilpasset træningsprogram. Og selvfølgelig er det gratis, ligesom du kan få dit program justeret, når formen bliver bedre og du bliver stærkere.

INGEN UNDSKYLDNINGER
KAMPAGNE TILBUD
Træn for 1 krone
kampagneheader-smilende-mand-hilleroed
traening12-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

LÆKRE FACILITETER

God kvalitet hele vejen igennem...

Vi har det smukkeste og hyggeligste træningscenter med alt fra løbebånd og crosstrainere til det sidste nye inden for behagelige og effektive træningsmaskiner.

Vi har lækre omklædningsrum, et hyggeligt retro-loungeområde og alt, hvad hjertet ellers kan begære, når du gerne vil være i god form på den sjove og fede måde.

Kig forbi og få en guidet tour.

EGYM

Maskiner der tænker for dig – det bliver ikke nemmere!

I vores lækre cirkeltrænings område står der der seneste nye inden for intelligent motion.

Har du oprettet din profil vil maskinerne genkende dig og justere sig ind efter din krop og styrke, helt automatisk – så behøver du ikke bruge tid på at  indstille maskiner og huske hvilken vægt/modstand du trænede med.

Derudover kan du følge dine fremskridt i den gratis App.

EGYM-fysiodanmark-lyngby-1366x600px

PERSONLIG TRÆNER

Få en træner, der tager din form personligt

Et forløb med en personlig træner er ikke bare en fysisk rejse, men også en uddannelse i din egen sundhed og træning. Vi lægger vægt på det personlige i personlig træning, og din træner bliver ikke bare en du mødes med hver uge, men din støtte igennem hele forløbet. Du får den rette viden og redskaberne til at forstå, hvordan du på egen hånd, kan fastholde dit niveau eller indfri nye målsætninger efter forløbet. Vi har et alsidigt team af personlige trænere med specialer inden for bl.a. vægttab og coaching og opbygning af muskelmasse.

lyngby_fys-2019-855320
traening_zumba-fysiodanmark-hilleroed-2500x1500

TRÆNINGSMULIGHEDER

Her kommer du aldrig til at kede dig...

Når du er medlem hos os, får du adgang til en bred vifte af muligheder. Her er over 20 forskellige fitness- og yoga hold, samt specialhold med særlig fokus.

Vi har en holdning til at træning aldrig skal blive ensartet eller kedeligt og i vores slaraffenland vil du altid kunne finde nye, spændende døre at åbne.

Velkommen til et sundt liv.

PRISER OG BETINGELSER

For at medlemskabet passer til dig, skal du tænke over nogle få praktiske ting.

Her har vi samlet betingelser, vilkår, retningslinjer og priser i en en fin, struktureret oversigt, lige til at gå til.

fitness-fysiodanmark-lyngby-1366x600px

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search