Skip to content

Her får du Danmarks bedste

FYSIOTERAPI & BEHANDLING

null

Vi tager din sundhed, fysik og velvære meget personligt

Vi er meget opsatte på, at du skal have noget ud af det, når du kommer hos os. Allerhelst skal du hver gang gå hjem med et smil på læben og en følelse af, at du har det bedre end da du kom. Derfor gør vi meget ud af, at her er rart at være. Vores dygtige instruktører og professionelle fysioterapeuter er her for din skyld. Vi er  meget passionerede, når det kommer til dit velvære – uanset om du træner selv, er med på vores hold eller får fysioterapi.

Vi er klar til at hjælpe dig med et helt hold af dygtige fysioterapeuter. Det er uanset, om du skal genoptræne, har fået et hold i ryggen eller nakken, har et knæ, der driller eller en tennisalbue, der kræver professionel behandling.

Vores veluddannede fysioterapeuter anvender akupunktur til at behandle smerter i muskler og led samt migræne og spændingshovedpine. Har du gener relateret til kræft, eks. kvalme kan vi også lindre den.

Vi sammensætter et individuelt program til dig – og du træner med en af vores dygtige fysioterapeuter. Vi har også en række specielle fysioterapihold lige fra bassintræning til knæ-, ryg-, hjerte- og balancehold. Altid noget der passer til dit individuelle behov.

Træk stikket ud, nyd roen og de rare omgivelser. Langsomme bevægelser og lette tryk opløser dine spændinger, og dybdegående massage fjerner infiltrationer i dine muskler. Massagen gør din krop smidig og giver dig fuld bevægelighed igen. En ideel forkælelse af din krop og sjæl.

Du har også mulighed for at blive behandlet hjemme hos dig selv af en af vores dygtige fysioterapeuter. Giv og et kald, hvis du er dårligt gående eller af anden årsag, ikke er i stand til at komme hos os.

FysioDanmark-Hilleroed-gravidmassage-2500x1500

Hos FysioDanmark Lyngby har vi en meget blød madras til vores massagebriks, der er specielt designet til gravide. Vores veluddannede massører vil tage sig kærligt af dine bækken- og rygsmerter samt ben kramper og hævelser.

Ultralydsscanning-behandling-fysiodanmarkhilleroed-2500x1500

Vi anvender ultralydsscanning til at identificere og udmåle den nøjagtige placering af det skadede område. Eksempelvis kan vi hurtigt finde en betændelse i en seneskede, en irriteret achillessene eller en forkalkning i en senetilhæftning.

behandling-med-k-laser-fysioterapi-fysiodanmark-hilleroed-1366x600px

Betændelsestilstande, hævelser, slid, overanstrengelser m.v.?
K-laser er laserlys der trænger ind og arbejder på celle niveau, øger blodgennemstrømningen, tilføjer nærring og får kroppen til at hele hurtigere.

En effektiv behandling af arvæv, sportsskader, led skader eller sårbehandling. Uanset om din skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan K-laser terapi hjælpe dig.

behandling-med-Shockwave-hvordan-fysioterapi-fysiodanmark-hilleroed

Genstridige kroniske lidelser, forkalkninger, eller gigt? Shockwave er mikroskopiske lydbølger der trænger dybt ind hvor fingerspidserne ikke kan nå, knuser forkalkninger og nulstiller skaden.

Shockwave fremskynder helingsprocessen ved at aktivere kroppens egne restitueringsmekanismer. Det stimulerer metabolismen og forøger blodcirkulationen – skadet væv bliver gradvist regenereret og heler.

behandling-med-fokuseret-Shockwave-erektil-dysfunktion-fysioterapi-fysiodanmark-Lyngby-1366x600px

Dalende potens? Det er ikke altid KUN præstationsangst der kan være en hæmsko.

Potensen daler jo ældre vi bliver og oftest er det noget så simpelt som åreforkalkning eller mindskede blodkar der dukker op allerede fra 40-års alderen hos RIGTIG mange mænd. Dét kan vi nemt gøre noget ved, helt smertefrit.

Fokuseret Shockwave kan genoprette skadet væv og styrker blodgennemstrømningen.

Få Danmarks bedste hold i ryggen

PROFESSIONELLE TIL FINGERSPIDSERNE

Alle vores fysioterapeuter er topuddannede og tager løbende nye kurser og efteruddannelse inden for alle specialområder i fysioterapien. Derfor møder du altid vidende og dygtige eksperter, der hjælper professionelt og personligt.

InBody kropsanalyse

Prøv en vægt, der måler din krops sammensætning

Vil du vide, hvor gammel din krop er? Hvor meget fedt og muskler du har? Så prøv en total kropsanalyse, som er en avanceret fedtprocent- og muskelmåling, hvor du får et detaljeret indblik i, hvordan din krop er sammensat.

Resultatet fra målingerne er det mest præcise, der findes efter den metode. Videnskabelige undersøgelser viser, at InBody i 90% af alle tilfælde viser samme resultat som en meget avanceret DEXA-scanning, der er den mest præcise målemetode i forskningssammenhænge.

kropsanalyse-inbody-maaling-fysiodanmark-hilleroed

Kostvejledning

Inspiration til lækker mad, der gør dig glad

Besøg vores dygtige diætist og få en helt personlig og professionel kostvejledning. Vi tager naturligvis afsæt i de officielle kostanbefalinger, hvor du er omdrejningspunktet i samtalen. Vejledningen tilpasses din fysik, dine behov og dit liv – og ikke mindst, hvilke ønsker og målsætninger du har til din kost, sundhed og velvære.

kostvejledning-fysiodanmark

MAN HAR EN HOLDNING TIL MAN FÅR EN NY

Search